🧐 La ce adâncime apa din sol nu este poluată?

foraje-puturi-apa-foraje-pompe-caldura-irigatii

ℹ Contaminarea solului este un pericol mai puțin vizibil asupra sănătății umane decât este aerul poluat. Dar dovezile indică faptul că poluanții din sol pot afecta negativ sănătatea cardiovasculară prin multiple mecanisme, inclusiv stimularea inflamației și perturbarea ritmului biologic natural al organismului” – afirmă Prof. Thomas Münzel, University Medical Center Mainz, Germany.

ℹ Art 27 Norme de igienă pentru fântâni publice şi individuale folosite la aprovizionarea cu apă de băut

„Adâncimea stratului de apă folosit nu trebuie să fie mai mică de 6 m.”…📌 presupunând că în jur nu sunt alte case, fabrici și surse de poliare.

ℹ Poluarea mediului înconjurător (apa, aerul și solul) este responsabilă pentru cel puțin 9 milioane de decese anual.

Sursa de apă este esențială! Forajele de apă pentru casă, asigură o apă de calitate, ieftină și care nu se oprește! Un puț de apă forat cu adâncime cuprinsă între 25 și 100 m asigură de regulă apă de cea mai bună calitate.

Contactează-ne:

📞 0744123914 – Liviu

📞 0744310873 – Marius

📞 0744298478 – Dănuț

📩 [email protected]

Despre rautitan

Firma RAUTITAN este o firma care are ca activitate execuía de lucrari de foraj vertical aînd ca beneficari personae private sau firme. Tipul de lucrari executate este : • Foraje pentru apă, puțuri de apă cu diametru pînă la 350 mm și adîncime maximă 250m • Foraje pentru pompe de căldură • Micropiloți
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.